Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Глушківському культурно-мистецькому осередку Селищенської громади відбувся майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки з активною молоддю сіл: Глушки, Петрушки,Листвина!!

Дата: 25.07.2024 09:22
Кількість переглядів: 45

Фото без опису

У Глушківському культурно-мистецькому осередку Селищенської громади відбувся майстер-клас по виготовленню ляльки-мотанки з активною молоддю сіл: Глушки, Петрушки,Листвина, який провела холодноярська майстриня Світлана РОМАНЧА. Захід відбувся за сприяння директора ТОВ «НВФ «Урожай» Олександра ВОСКОБОЙНІКА, голови ГО «Патріоти рідного краю. Україна» Юрія РОМАНЧІ, БО «БФ «МХП - Громаді», за ініціативи помічника депутата обласної ради, куратора ГП, О. Воскобойніка Наталії СТАРІКОВОЇ та органів місцевого самоврядування.На початку майстер-класу хлопцям та дівчатам розповіли, що таке лялька-мотанка та для чого вона потрібна. Виявляється, це стародавній оберіг, що втілює добро та радість. Здавна такий виріб є символом родинної турботи, гармонії та захисту від злих сил. Згодом всі дружно приступили до роботи. Крок за кроком охочі наближалися до створення своєї прекрасної ляльки.

Зустріч пройшла в затишній атмосфері, де всі не тільки зосередилися на виготовленні оберегу, а ще й постійно спілкувалися,а на завершення заходу подивилися чудовий мультфільм!!!))

Окрема і щира подяка за гостинність та теплий прийом - депутату Селищенської сільської ради Володимиру Чаленку та його родині.Нехай повернеться вам добро здоров'ям, благополуччям, щедрими руками допомоги в потрібну годину!

За інформацією Сектору освіти, культури, молоді, спорту та інформаційної політики Селищенської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора