Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жорстока війна з рашистами забрала молоде життя захисника-патріота,жителя с.Квітки Селищенської ТГ Максименка Максима Миколайовича.

Дата: 04.04.2024 09:46
Кількість переглядів: 48

Фото без опису

 

З глибоким сумом повідомляємо, що жорстока війна з рашистами забрала молоде життя захисника-патріота,жителя с.Квітки Селищенської ТГ Максименка Максима Миколайовича. З перших днів повномасштабного вторгнення сержант Максименко Максим, не вагаючись ні хвилини, пішов добровольцем, бо вважав це своїм обов'язком. Увесь час він стояв на захисті нашої країни в найгарячіших точках.

Народився 8 грудня 1991 року в с.Квітки Корсунь - Шевченківського району. В 1998 року пішов до 1 класу. У 2009 закінчив 11 класів Квітчанського закладу. Після закінчення школи вступив до технікуму харчової промисловості м.Києва. Звідти пішов до лав ЗСУ. Після служби працював будівельником в Києві. Там познайомився з майбутньою дружиною. В шлюбі народилася донька.

   10 березня 2024 року Герой був тяжко поранений під час запеклих боїв. 1 квітня 2024 року перестало битися його серце. 

   Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Максим Миколайович назавжди залишиться у пам'яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував, мужнім воїном, справжнім патріотом своєї держави, світлою та справедливою людиною. 

   Вічна пам'ять Герою і вічна слава!Повідомляємо жителів громади, що похорон загиблого Героя Максима Максименка відбудеться 4 квітня 2024 року 11.00 год у батьківському будинку в с.Квітки,вул.Козацька 8а.

За інформацією Селищенської сільської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора