Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нещодавно я був запрошений на благодійний вечір "Ukrainians for Ukraine", організований благодійним фондом Саргіса Саргсяна та благодійним фондом “Батальйон Волонтер” для підтримки Збройних Сил України та дітей-переселенців. 

Дата: 23.11.2023 16:41
Кількість переглядів: 74

Фото без описуНещодавно я був запрошений на благодійний вечір "Ukrainians for Ukraine", організований благодійним фондом Саргіса Саргсяна та благодійним фондом “Батальйон Волонтер” для підтримки Збройних Сил України та дітей-переселенців. 

 

Подія відбулась за підтримки головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, начальника ГУР Кирила Буданова та місцевої влади міста Києва. До заходу долучилися українські зірки — Джамала, гурти Kazka та «Авіатор», Софія та Маруся Нерсесян. 

 

Основною частиною благодійної події став аукціон, учасники якого мали нагоду придбати унікальні предмети. Завдяки аукціону, організатори зібрали понад 2 мільйони гривень. Я отримав один з лотів — елемент транспортно-пускового контейнера артилерійської системи Himars з підписом бригадного генерала Сергія Баранова начальника головного управління ракетних військ і артилерії та безпілотних систем ЗСУ.

 

Кошти, зібрані на аукціоні пішли на придбання пікапа «Форд Рейнджер» для мінометників 78-го полку спеціального призначення «Герць» десантно-штурмових військ, позашляховика «Тойота» для Центру спеціального призначення «Омега» Національної гвардії України та пікапа для ракетних військ. А також на надання допомоги дітям-переселенцям із Херсонщини. Крім того, зібрано кошти на придбання FPV-дронів «Грім» для «Омега» НГУ, Mavic 3T для розвідників 53-го окремого механізованого батальйону, Mavic 3T для аеророзвідки 110-го окремого механізованого батальйону та Mavic 3 для аеророзвідки НГУ в/ч 3018. 

 

Підтримка української армії та переселенців потрібна не менше ніж на початку війни. Саме в цих напрямах ми реалізуємо чисельні проєкти з благодійним фондом “Злагода життя”, який був створений на моєму окрузі в Черкаській області. І я підтримую будь-які ініціативи в цьому напрямку.

 

Благодійний вечір відбувся з чудовим результатом. Подібні заходи планується проводити й надалі в Україні та інших країнах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора