Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

АТ ,,Черкасигаз“ припиняє надавати послуги з розподілу природного газу

Дата: 27.11.2023 15:21
Кількість переглядів: 167

Фото без опису

АТ ,,Черкасигаз“ припиняє надавати послуги з розподілу природного газу, експлуатації систем газопостачання, а також інші послуги, пов’язані з газопостачанням споживачів в межах території здійснення ліцензованої діяльності у Черкаській області та, починаючи з 01 грудня 2023 року, надавачем послуг з провадження господарської діяльності буде новоутворена Черкаська філія ТОВ ,,Газорозподільні мережі України“.

Відповідно до пункту 4 глави 4 розділу ІX постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 30.09.2015 № 2494 ,,Про затвердження Кодексу газорозподільних систем“ побутовий споживач, який за умовами договору розподілу природного газу розраховується за лічильником газу, зобов’язаний щомісяця станом на 01 число місяця знімати фактичні показання лічильника газу та протягом п’яти діб (до 05 числа включно) надавати їх Оператору ГРМ у спосіб, визначений договором розподілу природного газу.

 Спосіб передачі показників лічильників, реквізити для оплати послуг, особові рахунки, тощо, буде змінено з 01.12.2023, про що буде повідомлено додатково на сайті та фейсбук сторінці АТ ,,Черкасигаз“ – https://www.facebook.com/ck.naftogaz/.

Усі розрахунки в грудні 2023 року за отримані послуги від АТ ,,Черкасигаз“ здійснювати перед АТ ,,Черкасигаз“. Починаючи з грудня поточного року отримання послуг буде здійснюватись від Черкаської філії ТОВ ,,Газорозподільні мережі України“, тобто оплата, за спожиті послуги з грудня 2023 року здійснюється вже перед Черкаською філією ТОВ ,,Газорозподільні мережі України“.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора