Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні минає перша річниця з дня загибелі Захисника України Швеця Руслана Романовича

Дата: 07.10.2023 10:05
Кількість переглядів: 244


Фото без опису

Сьогодні минає перша річниця з дня загибелі Захисника України, одного з її найкращих синів, відважного і мужнього воїна Швеця Руслана Романовича,який віддав життя, захищаючи свою Батьківщину. 
Рік тому....від снайперської кулі у с.Терни Донецької області, обірвалося життя справжнього патріота, надзвичайної і світлої людини, Воїна, який сумлінно виконував свій громадянський і військовий обов’язок, виявив стійкість і мужність у цій безжальній боротьбі.Ця річниця гіркої розлуки, вічного жалю і світлої пам'яті.
Сьогодні, всі хто знав і пам'ятає Руслана, згадують його добрим словом і тихою молитвою.
За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни був нагороджений орденом «За мужність» II ступеня ( посмертно)
Світлина Романа Швеця розміщена на «Алеї пам'яті полеглих за Україну» у  м.Корсунь-Шевченківський.
В травні 2023 року в Квітчанському ліцеї Селищенської сільської ради відкрили й освятили меморіальну дошку в знак пам'яті й пошани Героя, який навчався у цьому закладі.
Схилімo гoлoви! Світлий спoмин прo нашого земляка із с.Квітки, мужньoгo oбoрoнця укрaїнської землі, відважного лицаря неба, нaзaвжди зaлишиться у наших серцях!
Вічний спочинок та світла пам'ять Герою! Низький уклін рідним та близьким воїна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора