Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з Днем працівників освіти!

Дата: 01.10.2023 10:16
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

 

Шановні освітяни Селищенської громади!
Рада вітати вас, дорогі педагоги, вірні друзі, колеги, шановні працівники освітянського фронту з вашим професійним святом - Днем працівників освіти! Висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю!  Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю.Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.
Бажаю мирного неба, невичерпних сил і творчого натхнення, терпіння й мудрості, поваги та вдячності, любові й розуміння, нових професійних досягнень та здійснення усіх добрих задумів і починань.
Зичу міцного здоров’я, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати будь-які перешкоди.
Особливого захоплення гідні ветерани педагогічної праці, які зробили величезний внесок у справу виховання та освіти кількох поколінь і продовжують плідну діяльність, будучи прикладом для молодих вчителів, зразком глибокої вірності своєму покликанню.
Освітній процес допомагають здійснювати завгоспи і кухарі, бібліотекарі і секретарі, бухгалтери і помічники вихователів,опалювачі приміщень і прибиральники....Дякую, шановні колеги, за Вашу вірність і відданість обраній справі, невтомну працю.
Шановні освітяни! Від імені Сектору освіти, культури,молоді,спорту та інформаційної політики Селищенської сільської ради бажаю, щоб доброта Ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів, вихованців щодня тільки множилась. Нехай завжди Вас зігріває пошана ваших вихованців та їхніх батьків. Творчого натхнення, добра і злагоди і нехай Вам вдаються найсміливіші задуми, а педагогічна свобода окриляє Вас у повсякденному житті.

З повагою, завідувач сектору освіти, культури молоді, спорту та інформаційної політики Селищенської сільської ради Антоніна Ляшенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора