Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійні концерти Заслуженої артистки України Олени Білоконь та Заслужених артистів України Братів Андрія та Василя Томіленків відбулися в Селищенській ТГ!!

Дата: 07.07.2023 10:04
Кількість переглядів: 77

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Благодійні концерти Заслуженої артистки України Олени Білоконь та Заслужених артистів України Братів Андрія та Василя Томіленків відбулися в Селищенській ТГ!! Вони пройшли у рамках великого туру артистів країною на підтримку воїнів та їхніх родин, нині їх маршрут – на Черкащині!!!. Це ініціатива Міжнародного благодійного фонду «Незламна українська нація», волонтером якої нині є пані Олена.
Програма виступів умовно складалася з трьох частин: пісні про Україну, її захисників-героїв, про такі головні людські цінності як любов і вірність, про родину і віру в щасливе майбуття, бо саме за це стоять нині на передовій кращі сини України.
Щоб порадувати своїх шанувальників і подарувати їм справжнє свято української пісні, Олена Білоконь як професійна артистка співала наживо,також акапельно, тобто без музичного супроводу. Багато спілкувалася з публікою, говорила щирі слова про те важливе і головне, що допоможе нам перемогти, – про силу волі і духу українського народу, про об'єднання людей і взаємопідтримку, і в цьому особливу силу має саме українська пісня.

 Усі зібрані кошти під час концертів фонд спрямує на підтримку ЗСУ!!!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора