Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Форум “Продовольча безпека України: переробка та зберігання урожаю.” Нові можливості для громад: як харчова переробка впливає на продовольчу безпеку

Дата: 08.06.2023 08:04
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Повідомляємо, що 14 червня 2023 року відбудеться форум “Продовольча безпека України: переробка та зберігання врожаю”, частиною якого є панельна дискусія «Нові можливості для громад: як харчова переробка впливає на продовольчу безпеку».

Форум має на меті ознайомити очільників громад з ключовими можливостями щодо підвищення локальної продовольчої безпеки, зокрема в частині переробки і зберігання, та фінансування таких заходів. У панельній дискусії представники територіальних громад (зокрема, Буцької, Чигиринської, Пирятинської та Доманівської) розкажуть про власний досвід реалізації проєктів продовольчої безпеки, підтриманих «Садами Перемоги», та особливу увагу приділять переробці харчових продуктів – як інструменту досягнення продовольчої безпеки. Захід відбудеться за підтримки ініціативи «Сади Перемоги» проекту «Супровід урядових реформ в України» (SURGe), який реалізується за фінансової підтримки Уряду Канади. Просимо поширити інформацію про форум на інформаційних ресурсах обласної військової адміністрації, а також надіслати інформацію територіальним громадам області. Для цього додаємо до листа анонс заходу та візуальні матеріали.

Більше інформації про Форум: https://www.greena.com.ua/ https://www.facebook.com/events/621222023323067 Вдячні за Вашу допомогу в поширенні даної інформації! Довідково: Ініціатива реалізується за фінансової підтримки Уряду Канади та впроваджується компанією Alinea International та отримала підтримку десятків національних та міжнародних бізнес-компаній, сотень тисяч українців. Більш детально про результати ініціативи можна ознайомитись на сайті та на Фейсбук-сторінці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора