Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Черепинській гімназії Селищенської ТГ відбулись тренінги для ВГМО "Зелена молодь України" за підтримки Громадської Організації "Проти Корупції"

Дата: 06.06.2023 10:45
Кількість переглядів: 53

Фото без опису

 

З 2 по 4 червня наша команда організувала незабутню подію, в рамках якої експерти Громадської Організації "Проти Корупції" провели тренінги для ВГМО "Зелена молодь України". Молоді люди з усієї України з'їхалися до маленького села Черепин на Черкащині, де провели три незабутні дні, сповнені пізнанням, спілкуванням та навчанням.

Один з раунд-тейблів, який провів експерт Юрій Путря, називався "Адвокація: виклик відновлення майбутньої України". Під його керівництвом учасники розглядали виклики, які має бути вирішено в майбутньому, а також навчалися ефективним стратегіям адвокації.

Психолог Анна Кулик за допомогою психологічного інструментарію - колоди карт "Арифметика емоцій" провела цікаву роботу, спрямовану на удосконалення емоційного інтелекту учасників, що допоможе їм бути морально стійкішими і розуміти себе та інших краще.

Альона Шерехора працювала з командами над проєктами, які в майбутньому можуть бути втілені в життя. Вона допомагала учасникам розробити та реалізувати ідеї, спрямовані на розвиток та покращення суспільства.

Ці три дні були сповнені навчання, обміну досвідом та новими знайомствами. Молодь з усієї країни зблизилася, створила міцні зв'язки та зарядилася енергією.

Тренінги, які проводилися нашою командою, не лише надали учасникам цінні знання, але й надихнули їх на активну громадську діяльність та зміни в своєму оточенні. Ми віримо, що молодь має великий потенціал і здатність змінювати світ навколо себе. Цей тренінг був лише початком їхнього шляху до побудови справедливого та прогресивного суспільства.

Ми вдячні всім учасникам за їхню активність, захоплення та бажання навчатися. Також хочемо висловити вдячність нашій команді експертів, які зробили цей тренінг можливим і ефективним . Їхні знання, досвід і ентузіазм були невичерпним джерелом натхнення для всіх учасників.

За інформацією ГО "Проти Корупції"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора