Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем захисту дітей! Привітання сільського голови А.С.ПАРХОМЕНКА

Дата: 01.06.2023 10:30
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

Дорогі діти! Шановні батьки!

Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій.
У перший літній день в Україні, як і у всьому світі відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей!

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо.

Вітаючи зі святом, зичу вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.
Але не забувайте, що ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами України.

Бажаю кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного та щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок! Також бажаю нашим маленьким землякам, батькам, бабусям і дідусям, міцного здоров’я, щастя, добра і сімейного затишку. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми!

Щиро вітаю вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі щохвилини, щодня були радісними та щасливими, адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій!

 

З повагою,

Сільський голова                                                      Анатолій ПАРХОМЕНКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора