Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь голови Селищенської територіальної громади Анатолія Пархоменка у ФОРУМІ ГРОМАД у м.Київ

Дата: 28.04.2023 20:01
Кількість переглядів: 130

 

Фото без опису

Сьогодні,​28 квітня 2023 року, у м.Києві відбувся Форум Громад,у якому особисто взяв участь голова Селищенської територіальної громади Анатолій Пархоменко. Форум зібрав разом представників влади, які відповідають за відновлення і розвиток громад і територій, представників донорських організацій, які зацікавлені в фінансуванні проєктів.
Фото без опису 

 

На майданчику для діалогу було представлено та обговорено проєкти відбудови громад та шляхи подальшої децентралізації,а також всі учасники отримали роз'яснення стосовно основних трендів у законодавстві, що впроваджується, щодо містобудівної діяльності, розвитку територій громад.
Організаторами Форуму виступили БФ «ГромадаХаб» разом з Офісом Конгресу місцевих та регіональних влад за підтримки Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Молдові. Всеукраїнська асоціація громад бере участь в організації Форуму. Організаційним партнером Форуму є Інститут Горшеніна.
Сьогодні громади очікують від центральної влади чітких сигналів щодо політики децентралізації та підготовки законодавчих ініціатив, які нададуть можливість громадам розвиватись і відбудовувати зруйновану інфраструктуру, житло.

/На фото сільський голова Анатолій Пархоменко разом із Вячеславом Негодою, Керівником Офісу Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора