Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Слова подяки волонтерам!!

Дата: 20.04.2023 16:40
Кількість переглядів: 18863

Щорічно 20 квітня людство висловлює вдячність усім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту здійснювати добрі справи, не вимагаючи нічого натомість.

Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя.
У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужість та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.

Майже не існує галузі, котрої так чи інакше б не торкнулось волонтерство. Завдяки Вам багато нужденних та знедолених отримують необхідну допомогу. Ви є взірцем людяності й доброчинства. У поспіху на допомогу іншим не шкодуєте власних сил, часу, здоров’я. Милосердя – чи ненайблагородніша із людських чеснот. Вона проросла у ваших серцях і ви повсякчас пробуджуєте її в інших.

Окремої уваги заслуговують й медики, серед яких чимало сподвижників волонтерства. Поряд з нелегкою працею, котра уже є проявом високих моральних цінностей, вони невпинно поспішають на допомогу іншим та реагують на суспільні виклики.

Вам усім велика подяка від імені кожної людини, якій Ви допомогли, за Вашу людяність, безкорисливу працю. Ви витрачаєте вільні хвилини на те, щоб комусь допомогти.  Для Вас найціннішою подякою є розуміння того, що Ви реально можете врятувати людське життя.

Нехай Ваша доброта повернеться до Вас сторицею.Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш народ стоїть і переможе! Доземний уклін Вам, дорогі волонтери, за небайдужість й добросердечність!!Слава Україні!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора