Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота з благоустрою у с.Завадівка

Дата: 01.04.2023 14:48
Кількість переглядів: 80

Традиційно, вже котрий рік поспіль, напередодні поминальних днів жителі нашого села Завадівка прибирають території кладовищ. Цього року навіть погода сприяла проведенню прибирання кладовищ, що є святим обов’язком для нащадків, душі предків яких спочивають на цьому місці.

Щоб прибрати та вивезти сміття було докладено багато зусиль.  Активні жителі села  провели великий  обсяг робіт. Різниця між тим, як виглядало кладовище до прибирання і зараз, досить разюча.

Шанувати померлих, які були нам дорогими за життя – це не лише пригощати знайомих та сусідів цукерками і печивом у пам’ятні дати… Значно важливіше не забувати дорогу до місця останнього спочинку своїх рідних та близьких, аби їхні могили не перетворювалися на пагорби, порослі бур’яном, коли вже навіть неможливо встановити, хто тут похований.

Хочеться закликати мешканців сіла: "Давайте підтримувати чистоту і порядок там, де захороненні наші дідусі, бабусі, батьки".

Завадівський старостинський округ висловлює щиру подяку за взаєморозуміння, підтримку та активну участь в проведенні заходів з прибирання кладовища усім, хто не залишився байдужим до цієї доброї та суспільно-корисної справи, хто знайшов для цього час, доклав власних зусиль для поліпшення благоустрою територій кладовищ.

За інформацією старости села Завадівка Валентини Шаповал 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора