Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Учні Завадівської гімназії здійснили екскурсію до Національного історико-культурного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка»

Дата: 29.03.2023 12:31
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Учні Завадівської гімназії здійснили екскурсію до Національного історико-культурного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка».

Побувавши на рідній землі Тараса Шевченка, у Моринцях, Будищі та Шевченковому діти мали змогу познайомитися з місцями, де пройшли дитячі роки геніального поета, художника та виразника думок українського народу - відомого Кобзаря.

Учні відвідали ряд історико-культурних комплексів: літературно-меморіальний музей Тараса Шевченка у селі Шевченкове, будинок пана П.В. Енгельгарда у селі Будище, побували в Моринцях,

Яскраві враження залишилися від поїздки на Батьківщину Кобзаря. Немає сумніву, що історико-культурний заповідник «Батьківщина Тараса Шевченка» є духовним символом української нації.

Чудова природа, дивовижна душевна атмосфера, нові відкриття та знайомства - все це за два насичених і цікавих дні! Вдячні Сектору освіти, культури, молоді, спорту та інформаційної політики, ТОВ НВФ «Урожай» за допомогу в організації поїздки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора