Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства і тепличного господарства

Дата: 03.03.2023 08:11
Кількість переглядів: 163

 

Фото без опису

      З метою представлення механізмів надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства і тепличного господарства, Мінагрополітики заплановано провести круглий стіл, який відбудеться 09 березня 2023 року о 14 год. 00 хв. у форматі Zoom-конференції.

    Запрошуємо керівників структурних підрозділів, що забезпечують виконання функцій з питань агропромислового розвитку, та уповноважених осіб взяти участь у зазначеному заході.

Посилання для підключення:

https://us06web.zoom.us/j/87012238443?pwd=M1ZmTFdKcWh1eGxzMmhM RWFiSWdHUT09 (ідентифікатор: 87012238443,

код доступу: 075719).

    Також просимо залучити до участі у заході представників профільних галузевих асоціацій шляхом реєстрації їх у формі за посиланням: http://bit.ly/3SCIpy1. 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

круглого столу щодо обговорення механізмів надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства і тепличного господарства Місце проведення: онлайн (у форматі ZOOM-конференції)

Дата проведення: 09 березня 2023 року

Час проведення: 14:00 5 хв.

Вступне слово та відкриття: Висоцький Т.М. – перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України;

Слободяник І.Л. – голова громадської спілки «Всеукраїнський Конгрес Фермерів», виконавчий директор Всеукраїнської асоціації громад. Розгляд питань:

1. Презентація механізму реалізації Порядку надання грантів для створення або розвитку садівництва, ягідництва та виноградарства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738. 15 хв. 20 хв. Доповідач: Марія Дідух – координатор Групи з питань впровадження програм підтримки сільського господарства. Обговорення

2. Презентація механізму реалізації Порядку надання грантів для створення або розвитку тепличного господарства, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738. 10 хв.

Доповідач: Марія Дідух – координатор Групи з питань впровадження програм підтримки сільського господарства. 20 хв. Обговорення

3. Різне (запитання-відповіді). 45 хв.

Учасники круглого столу. 5 хв.

Заключне слово: Висоцький Т.М. – перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України;

Слободяник І.Л. – голова громадської спілки «Всеукраїнський Конгрес Фермерів», виконавчий директор Всеукраїнської асоціації громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора