Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

10 лютого 2023 року під час запеклого бою на Донеччині загинув солдат стрілецького батальйону Бєланов Сергій Михайлович житель Селищенської громади

Дата: 14.02.2023 11:21
Кількість переглядів: 2597

Шановні жителі Селищенської громади!

Гірким болем озвалася в серці кожного мешканця нашої громади трагічна звістка - 10 лютого 2023 року під час запеклого бою на Донеччині загинув солдат стрілецького батальйону Бєланов Сергій Михайлович. Прикриваючи побратима, отримав смертельне поранення.

Бєланов Сергій народився 2 грудня 1982 року. Навчався, жив та працював у селі Селище. У 2000-му році закінчив Селищенську загально-освітню школу. Після закінчення школи вступив у Ржищівський будівельний технікум, але після року навчання пішов служити в Оршанецький навчальний центр прикордонної служби. Там прослужив півтора року. По завершенню служби закінчив навчання у технікумі та працював.

24 серпня 2022 року отримав повістку та долучився у лави ЗСУ.Захищав українську землю у складі  стрілецького батальйону ЗСУ.

Майже 6 місяців Бєланов Сергій Михайлович перебував на війні та захищав всіх нас та незалежність нашої держави. До кінця залишаючись вірним військовій присязі, при виконанні бойового завдання на Донеччині, загинув 10 лютого 2023 року. Під час важкого бою із російськими загарбниками отримав смертельні поранення.

У нього залишилась дружина, неповнолітня донька, син, батьки та сестра з родиною.Сергій мав багато планів та мрій на життя після війни. Завжди був веселим, позитивним, підтримував батьків, всю свою велику родину табув хорошим товаришем для своїх побратимів.Він назавжди залишиться у серцях кожного з нас! Вічна пам'ять!

Про дату поховання нашого захисника буде повідомлено додатково.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора