Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 19.01.2023 11:04
Кількість переглядів: 90

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Виконавчий комітет Селищенської сільської ради; вул. Центральна,17, с.Селище,Звенигородського р-ну, Черкаської обл.,19443; код за ЄДРПОУ —04411728; категорія замовника — орган місцевого самоврядування.

 

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  «Послуги із зимового утримання доріг та вулиць на території Селищенської сільської територіальної громади, код90620000-9 за ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник–Послуги з прибирання снігу».

 

  1. Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-12-23-0022444-а.

 

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Очищення доріг та вулиць від снігу механізованим способом, посипання протиожеледною сумішшю по дорожньому покриттю машиною для розподілення протиожеледних матеріалів, Формування конусів із протиожеледного матеріалу вручну зі встановленням віх, виконуються за необхідністю, залежно від кількості випадання снігу та утворення слизькості, відповідно Держстандарту України 3587-97 (ДСТУ) «Безпека дорожнього руху. Автомобільні дороги, вулиці і залізничні переїзди. Вимоги до експлуатаційного стану», а також зазначених у розділі V «Утримання вулиць та доріг в зимовий період» та додатку 5 «Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів» затверджених Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 14.02.2012р. №54.

  1. Період часу від початку снігопаду до виїзду техніки, кількість і тривалість циклів надання послуг - згідно «Технічних правил ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів», затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України № 54 від 14.02.2012.

Послуги з розгортання снігу та посипка доріг у зимовий період території Селищенської сільської територіальної громади передбачають безперервний характер їх надання в робочі, святкові, вихідні та інші неробочі дні. Учасник (переможець) зобов’язаний забезпечити: оперативне реагування на зміну погодних умов шляхом забезпечення явки на робочі місця працівників для надання послуг протягом 45 хвилин з часу отримання доручень Замовника та забезпечити своєчасне проведення комплексу послуг з прибирання території, у тому числі у робочі, вихідні, передсвяткові та святкові дні; прибирання території напередодні, під час проведення та після проведення масових заходів та свят на території Селищенської сільської територіальної громади.

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Бюджетні призначення на виконання послуг згідно кошторису  на 2023р.
  2. Очікувана вартість предмета закупівлі: 300000,00 грн без ПДВ.

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

 У системі Prozorro відкритий доступ до публічних закупівель, що дозволяє аналізувати реальні угоди про закупівлю аналогічних послуг інших Замовників.

Закупівля проведена згідно Постанови КабінетуМіністрівУкраїни №1178 від 12.10.22 через застосування процедури Відкритих торгів з особливостями, КЕКВ 2240Оплата послуг, крім комунальних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора