Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

Дата: 29.12.2022 08:47
Кількість переглядів: 110

 

 

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

          Предмет закупівлі: Послуги з виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, а саме: 14 (чотирнадцяти) земельних ділянок на території Селищенської сільської ради Звенигородського району Черкаської області. Код ДК 021:2015:71340000-3 Комплексні інженерні послуги.

          Ідентифікатор закупівлі: UA-2022-12-27-001464-a-c1

          Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.    

          Інвентаризація земельних ділянок, які знаходяться на території Селищенської сільської ради, передбачає виготовлення технічної документації із землеустрою, щодо інвентаризації земель комунальної власності згідно чинного законодавства, створення обмінного файлухml.

          Інвентаризація земельних ділянок проводиться з метою:встановлення місця розташування об'єктів землеустрою, їх меж, розмірів, правового статусу, виявлення земель, що не використовуються, використовуються нераціонально або не за цільовим призначенням, виявлення і консервації деградованих сільськогосподарських угідь, визначення якісного стану земельних ділянок, їх меж, розміру, складу. Узгодження даних, отриманих в результаті проведення інвентаризації земельних ділянок з інформацією, що міститься в документах, які посвідчують право на земельну ділянку у Державному земельному кадастрі.

          Орієнтовна площа –21,3 га.

          Технічне завдання передбачено Додатком 2 договору.

          Обґрунтування розміру бюджетного призначення

          Бюджетні призначення визначені в межах Заходів по виконанню «Програми з розробки технічної документації щодо інвентаризації земель комунальної власності на території Селищенської сільської ради у 2022 році» затвердженої рішенням сільської ради № 31-1/VIII від 12.12.2022 р.

          Розмір очікуваної вартості сформований з урахуванням положень Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Уповноваженого органу від 18.02.2020р., а саме методом порівняння ринкових цін і становить 99730,00 з ПДВ.

          Закупівля проведена за прямим договором (згідно пункту 11 Постанови Кабінету Міністрів України №1178 від 12.10.22), КЕКВ 2240 Оплата послуг, крім комунальних.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора