Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ АНАТОЛІЯ ПАРХОМЕНКА ДО ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ

Дата: 14.10.2022 09:43
Кількість переглядів: 268

Дорогі наші захисники та захисниці! Шановні жителі Селищенської територіальної громади!

Сьогодні, у день Покрови Пресвятої Богородиці, у День українського козацтва та у День Української Повстанської Армії, ми вшановуємо всіх, хто носить почесне і високе звання захисника та захисниці України.  

Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком найвідважніших. Ви стали спадкоємцями високої слави українського козацтва, героїв визвольних змагань і переможців нацизму. Сьогодні на ваші плечі покладена священна місія – боронити рідну землю від окупантів та забезпечити мирне життя свого народу.

Незабутню когорту мільйонів героїв, загиблих у різні часи за соборність та волю України, вже у двадцять першому столітті поповнили Герої Небесної Сотні та тисячі наших земляків, які загинули за час неоголошеної війни на Сході України. 

  Святим обов’язком кожного з нас є пам’ять про героїв, котрі віддали свої життя, захищаючи Україну.

Щодня ми дякуємо нашим захисникам за новий світанок за можливість вільно дихати у своїй країні.

Щиро вітаю усіх, хто має високу честь носити горде ім’я захисника,або захисниці України!!! Зі святом!!!Бажаю козацького здоров’я, незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, Перемоги над ворогом та миру нашій Україні!      Слава Україні!

Слава її захисникам!

 

З повагою,сільський голова Анатолій Пархоменко 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора