Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На війні за Україну загинув житель с.Квітки Селищенської громади Швець Руслан Романович

Дата: 10.10.2022 10:37
Кількість переглядів: 1842

Фото без опису

Шановні жителі Селищенської територіальної громади!

Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся нашої громади. Сьогодні підтвердилась страшна звістка про загибель нашого земляка із с.Квітки, військовослужбовця Збройних сил України - Швеця Руслана Романовича.

До останнього подиху вірний присязі і Батьківщині, в боротьбі за волю і незалежність України, Руслан віддав найцінніше – своє життя.

Швець Руслан Романович народився 23 травня 1989 року в с.Роги Маньківського району Черкаської області. Вступив до 1 класу Квітчанської ЗОШ 1 вересня 1996 року. Закінчив Квітчанський НВК у 2007 році.У цей гіркий час глибоко співчуваємо та щиро поділяємо горе рідних та близьких загиблого Героя. Пекучий біль , гірка втрата. Віддав життя за Україну наш земляк, мужній воїн- захисник, безстрашний Герой Руслан Швець. Без надійної опори і найріднішої людини залишились батьки, дружина, донечка.Без вірного сина залишилась Україна. Руслан був веселим, життєрадісним , з великим серцем і доброю душею. Він завжди приходив на допомогу рідним, друзям, побратимам. Любив життя, але понад усе любив свою родину й Україну. За них і загинув завчасно і несподівано.Справжній патріот, приклад для наслідування, він брав на себе відповідальність за кожну справу, з честю і гідністю виконував бойові завдання.У боях вирізнявся сміливістю і хоробрістю, мав багато друзів. Цілеспрямований і відважний , Руслан разом з іншими бійцями боровся за омріяну Перемогу, захищав кожного з нас. Не забудемо тебе, Руслане, і не пробачимо ворогам!Ти назавжди залишишся в нашій пам'яті Вічна шана і слава тобі, наш Герою!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора