Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кошти для ЗСУ:благодійний концерт у с.Кошмак Селищенської сільської ради

Дата: 17.08.2022 16:19
Кількість переглядів: 1016

Фото без опису

У рамках проведення благодійних концертів «Разом до Перемоги!», організованих сектором ОКМСІП Селищенської сільської ради, сьогодні, у селі Кошмак зібралися місцеві жителі, аби долучитися до збору коштів у підтримку наших військових-земляків, які зараз боронять державу від російської агресії на благодійний захід.

До всіх присутніх звернулися сільський голова Анатолій Пархоменко та староста села Валентина Бабенко, зауваживши про важливість проведення саме таких заходів, що згуртовують людей заради доброї справи,і наголосивши, що наша сила саме у нашій єдності, нескореності та незламності! Наша сила – у нашій боротьбі, вірі в перемогу, прагненні бути корисними своїй армії та державі!

У рамках концерту звучали виступити художніх самодіяльних колективів та солістів СБК із сіл.Кошмак,Глушки,Миропілля,Листвина,Квітки,Селище.

Атмосфера тепла і затишку панували протягом всього заходу. І глядачі, і учасники, завдяки пронизливій українській, патріотичній пісні, відчували свою єдність. Окрім того, працювала ярмарка, на якій було представлено смаколики на будь-який смак.Щира подяка усім майстриням кулінарного фронту!!!Насамкінець всі присутні смакували смачною козацькою кашею.

Благодійний концерт вкотре довів про небайдужість жителів Селищенської громади до потреб української армії у період війни та їхню готовність допомагати матеріально. А ще такий захід хоча б трішки поліпшив настрій, надихнув та надав сил.

Кошти від благодійного концерту будуть передані на потреби наших захисників.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, у чиїх душах палає любов до України!

Ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що лише разом ми наблизимо нашу Перемогу!????????

За інформацією Сектору ОКМСІП Селищенської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора