Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання зі святом Останнього Дзвоника!!

Дата: 27.05.2022 11:04
Кількість переглядів: 193

 

Фото без описуДорогі учні! Шановні батьки та вчителі Селищенської громади!

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника!

Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік. Але цей навчальний рік вніс суттєві корективи у наше повсякденне життя. Ми змінили наші звички, традиції. Й Останній дзвоник пролунав сьогодні для усіх нас в онлайн режимі. Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

Цей навчальний рік, безперечно, увійде в історію. У зв’язку з ситуацією, яка склалася в Україні, навчання у закладах освіти довелося завершувати дистанційно. Тому хочу подякувати усім, а особливо батькам, за терпіння та допомогу. Щиро дякую освітянам за професійність, доброту й розуміння!

Коли вчитель входить в клас, всі учні встають. І це не просто звичайне правило – це вияв поваги тим, хто знає незрівнянно більше. Тим, хто щодня вчить любити, вірити, захищати, рахувати і писати, малювати і грати, та багато, багато іншого.

Тож вітаю усіх: учнів, учителів, батьків – зі святом останнього дзвоника!Нашим 11-класникам я бажаю успішно скласти Національний Мультипредметний Тест, вступити до омріяних вишів, а іншим учням та нашим педагогам – мирного, теплого літа і гарного відпочинку!

З повагою, Завідувач сектору освіти,

культури,молоді,спорту

та інформаційної політики

Селищенської сільської ради

Антоніна ЛЯШЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора