Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За ініціативи Юлії Хмуленко колишньої старости села Квітки відбувся екологічний захід "Квітковий дарунок композитору" під час якого висадили 200 кущів квітів(петунія і чорнобривці)!

Дата: 16.05.2022 12:04
Кількість переглядів: 192

У с. Квітках, біля меморіального музею К.Г.Стеценка, який входить до складу Заповідника, був проведений екологічний захід «Квітковий дарунок композитору». Він приурочений до 100-річчя з дня смерті та 140-річчя від дня народження видатного українського композитора Кирила Стеценка, уродженця с. Квіток. Під час заходу працівники музею і місцевої лікарні висадили 100 кущиків петунії і 100 кущиків чорнобривців. За ініціативи колишньої старости села Юлії Хмуленко квіти були придбані за кошти Селищенської ОТГ. Незабаром вони буйно розквітнуть і прикрасять територію біля музею. 

Це гарний дарунок музею композитора Кирила Стеценка, який упродовж свого короткого життя створив багато чудових музичних творів, пропагував українську пісню, працюючи в «Просвіті» та в урядах УНР і Української держави (1918 – 1919 роки), мріяв про вільну квітучу Україну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора