Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запишись в добровольці з цивільного захисту – допоможи країні!

Дата: 19.04.2022 11:20
Кількість переглядів: 252

 

Запишись в добровольці з цивільного захисту – допоможи країні!

 

Громадяни, які бажають брати участь в ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України: розборі завалів, рятуванні людей, наданні допомоги потерпілим, розвантаженні гуманітарних вантажів та інших заходів, можуть долучитися до добровільних формувань цивільного захисту.

Зазначені формування утворюються на тимчасовій основі місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування тощо.

Заповнити анкету можливо за посиланням https://bit.ly/3jb91VO, або на сайті https://dmpo.dsns.gov.ua/ в розділі «Я прагну стати добровольцем»

Добровольці — це помічники професійних рятувальників, які реагують на пожежі та надзвичайні ситуації, що виникають на території їх громади та можуть ліквідовувати надзвичайні події.

Добровольці, це перш за все небайдужі громадяни, які вирішили зробити свій внесок у забезпечення безпеки громади. Люди, які готові врятувати чиєсь життя.

Рятувальники закликають громадян долучатись до добровільних формувань цивільного захисту, адже це так важливо жити в безпечній громаді.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора