Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виплата 6500 гривень від є Підтримки: де, як і хто може отримати

Дата: 18.03.2022 15:53
Кількість переглядів: 264

 

 

Матеріальна допомога Минулого тижня у межах єПідтримки запустили виплату 6500 грн для українців із населених пунктів, де ведуться активні бої з окупантом.

-Які області України підпадають під програму?

 

Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Київська, Житомирська, Одеська, Волинська, Дніпропетровська та місто Київ. (Стежте за інформацією про оновлення списку областей, щоб подати заявку на отримання коштів.)

 

-Протягом якого часу застрахована особа отримає кошти?

 

 Кошти зараховуються протягом 10 робочих днів із моменту подачі заявки. (Зважте, що вихідні дні не враховуються.)

 

Чи існують обмеження на витрату 6500 грн від єПідтримки?

 

Ні. Кошти можна витрачати на будь-які товари чи послуги. Також 6500 грн можна зняти готівкою в банкоматі або перерахувати на іншу картку.

 

 Де, крім Дії, можна отримати допомогу?

 

Послуга єПідтримка працює виключно в мобільному застосунку Дія. Щоб отримати 6500 грн від держави, встановіть Дію на свій  смартфон.

Якщо людина працює в області, де ведуться бойові дії, проте підприємство зареєстровано в регіоні, який не входить у список, особа виплату,  на жаль, не отримає. Оскільки податки сплачуються до іншої області відповідно до даних Державної податкової служби. Забезпечуємо гарантії працівникам, які вступили до територіальної оборони.

 

Де, окрім Дії, можна отримати допомогу?

 

Послуга єПідтримка працює виключно в мобільному застосунку Дія. Щоб отримати 6500 грн від держави, необхідно: встановити Дію на смартфон; натиснути «Послуги»? єПідтримка? Отримати допомогу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора