Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження сільського голови від 28.02.2022р.№6 "Про запровадження комендантської години на території Селищенської територіальної громади"

Дата: 01.03.2022 11:04
Кількість переглядів: 268

  

 

СЕЛИЩЕНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

28 лютого 2022 року

 

Про запровадження комендантської години

на території Селищенської

територіальної громади

с.Селище

                      №6

 

         Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента  України від 24.02.2022 №64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», керуючись статтею 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», Порядком здійснення заходів під час запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування в окремих місцевостях, де введено воєнний стан, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.07.2020 №573, наказу начальника Черкаської обласної військової адміністрації  від 26.02.2022 № 1 «Про  запровадження комендантської години на території Черкаської області»

ЗОБОВ’ЯЗУЮ :

 

 1. Запровадити комендантську годину на території  Селищенської територіальної громади  з 20.00 до 06.00 год., починаючи з 28.02.2022 року до видання окремого розпорядження.

 2. Заборонити  переміщення громадян автомобільним транспортом та пішим порядком, крім працівників підприємств, установ, організацій, що здійснюють забезпечення життєдіяльності громадян та громадський порядок, за наявності відповідних перепусток.

 3. Встановити на території громади спеціальний режим світломаскування впродовж дії комендантської години.

          4. Виконавчому комітету  Селищенської сільської ради забезпечити інформування підприємств, установ, організацій, що проводять свою діяльність на території громади та населення про запровадження комендантської години та встановлення спеціального режиму світломаскування.

         5. Контроль за виконанням розпорядження покладаю на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради   Патлая  В.А.

 

 

 Сільський голова

 Анатолій ПАРХОМЕНКО

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора