Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося урочисте відкриття виставки картин художниці Наталії Скуратової жительки с.Квітки Селищенської сільської ради

Дата: 22.02.2022 16:35
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Сьогодні учні 8-10 класів Квітчанського ліцею відвідали художню галерею Корсунь-Шевченківського державного історико-культурного заповідника, де відбувся вернісаж виставки Наталії Скуратової,яка проживає у с.Квітки Селищенської сільської ради. З вітальних словом звернулася до всіх учасників урочистого зібрання завідувач сектору освіти, культури, молоді і спорту та інформаційної політики Селищенської сільської ради Антоніна Ляшенко, яка побажала добробуту, щастя, краси, гармонії, наснаги і подякувала за самовіддане служіння музі. 

Від Квітчанського ліцею пані Наталію привітала десятикласниця Касяненко Ілона. Учениця привітала і побажала цікавих робіт, приємної атмосфери, щирих емоцій та прекрасних відгуків.

Виставка творчого доробку пані Наталії розкриває справжній художньо-мистецький талант майстрині та невтомну працю протягом тривалого часу. Цей творчий комплекс картин є художньо-мистецьким зразком, який гідний на своє продовження, поширення та наслідування сучасним і наступним молодим поколінням митців на шляху до їх творчого злету.

Екскурсія залишила приємні та незабутні враження від спілкування з художницею на довгий час.

За інформацією заступника директора Квітчанського ліцею Раїси Корнієнко 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора