Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча нарада працівників клубних з

Дата: 08.02.2022 20:30
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

8 лютого у приміщенні Будинку Культури с.Селище, з метою вдосконалення організаційно-методичної, творчої роботи, обміну досвідом з організації процесів культурного розвитку, відбулась виїзна робоча нарада із працівниками закладів культури і бібліотек Селищенської територіальної громади за участі сільського голови Анатолія Пархоменка, завідувача сектору ОКМСІП Антоніни Ляшенко,депутатів Селищенської сільської ради,старост сіл.

В ході наради підведено підсумки роботи закладів культури та бібліотечних установ за 2021 рік. Було зазначено, що за минулий рік в громаді проведена значна культурно-мистецька робота,підтвердженням стали презентації та виступи,які підготували працівники закладів. Всі культурні події в громаді постійно висвітлюються на офіційній сторінці сільської ради, соціальних мережах, фейсбуці, тощо.

 На нараді обговорювали питання щодо внесення креативності та нових форм роботи, обмінних заходів та виїзних концертів поміж підпорядкованими закладами культури територіальної громади, а також окреслили шляхи подальшого існування та визначили нові напрями надання населенню культурно-мистецьких, інформаційних та дозвільних послуг на високому рівні у поточному році.

 

За інформацією Сектору освіти, культури, молоді, спорту та інформаційної політики Селищенської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора