Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новорічне привітання завідувача Сектору освіти,культури,молоді,спорту та інформаційної політики Селищенської сільської ради Антоніни ЛЯШЕНКО

Дата: 31.12.2021 08:34
Кількість переглядів: 448

 

Фото без опису

Шановні працівники освіти і культури, дорогі діти та батьки Селищенської територіальної громади!

Вітаю вас з прийдешніми новорічними святами – чудовими, світлими, чарівними!

Саме у ці дні діти як ніколи очікують на дива. Та й ми, дорослі, зараз сповнені приємного захвату, який відчували напередодні свят лише в дитинстві. Вірте у дива та створюйте їх для своїх близьких, даруйте казку іншим!

Минулий рік був нелегким. Він вимагав від нас всієї витримки та мужності, наполегливості та мудрості! Але завдяки нашим спільним зусиллям, бажанню досягти спільної мети та конструктивному діалогу, ми долаємо всі перепони та труднощі. Дякую усім, хто протягом року своєю працею, талантом, мудрістю та невтомністю працював задля розвитку освітянської та культурної галузі, хто здобував знання та досягав високих результатів у конкурсах, олімпіадах, змаганнях. Сподіваюсь, що наступний рік буде ще більш продуктивним, результативним і радуватиме нас новими здобутками  і звершеннями.

Від щирого серця зичу всім родинам благополуччя, тепла та затишку у сімейному колі, взаєморозуміння та добробуту - адже успішна праця, досягнення та тріумфи неможливі, якщо наше серце не сповнене щастям! Бажаю міцного здоров’я та наснаги у всіх починаннях, і нехай кожна наша добра справа буде успішною!

                                                                   З повагою завідувач сектору освіти,культури,молоді,спорту та                                                                                     інформаційної політики Селищенської сільської ради Антоніна Ляшенко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора