Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий автобус отримали здобувачі освіти Селищенського ліцею!

Дата: 30.12.2021 17:13
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

Напередодні Нового року новенький спеціальний автобус отримали учні Селищенського ліцею. Транспортний засіб буде забезпечувати підвезення не лише учнів, а й вихованців закладу дошкільної освіти із населених пунктів громади: Гути-Селицької, Таращі, Журавки.

 Це, перш за все, безпека дітей по дорозі до ліцею, спокій батьків і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного учня, який проживає у сільській місцевості.

Рішення про придбання автобуса було підтримане виконавчим комітетом Селищенської сільської ради та Сектором освіти, культури, молоді спорту та інформаційної політики, то ж їм ВЕЛИКА ПОДЯКА.

Отримання новенького автобуса - довгоочікувана подія для учнів та освітян, адже він не лише підвозитиме учнів до місця навчання, а й використовуватиметься для проведення екскурсій, участі у культурно-масових заходах громади. Тож такий подарунок забезпечить дітям активне шкільне життя.

Хочу привітати всіх з Новим роком і побажати: хай нові ідеї, проєкти та перспективи принесуть багато радості та натхнення! Хай родинне тепло створить затишну та приємну атмосферу, хай трапляються справжні дива та неочікувані сюрпризи! Теплоти бажаю та краси, здійснення грандіозних планів в майбутньому!!!

                                                                       За інформацією директора Селищенського ліцею Тамари Назаренко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора