Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з Новим Роком та Різдвом Христовим від сільського голови Анатолія ПАРХОМЕНКА, депутатського корпусу, виконавчого комітету та старост сіл Селищенської сільської ради

Дата: 30.12.2021 15:25
Кількість переглядів: 455

             Фото без опису                                

 

                                              Шановні жителі Селищенської територіальної громади!

       Ось і завершується 2021 рік. Ми знову перегортаємо  ще одну сторінку нашого життя, нашої історії. Дозвольте мені особисто та від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету, структурних підрозділів та старост сіл Селищенської сільської ради  привітати Вас з Новим роком!

       Незважаючи на всі труднощі, органи місцевого самоврядування, завдячуючи, насамперед, Вашій підтримці долали проблеми, розробляли нові та продовжували впроваджувати уже розпочаті соціально-значущі проєкти для нашої громади.

      Віримо, що любов до рідного краю, прагнення зробити його кращим будуть головною нашою опорою у 2022 році. Новий рік і Різдво – традиційно родинні свята. Нехай вони стануть для нас щедрими на добрі справи та здобутки. Нехай Різдвяна зоря об`єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки та благословляє наші помисли, слова і діла.

     Вступає у свої права рік Тигра, нехай він буде радісним і щасливим, повним надій і планів, сяючий успіхами і везінням, нехай збереже вірну дружбу, примножить багатство і нагородить міцним здоров’ям, творчим натхненням, оптимізмом і позитивом, щирою, взаємною любов’ю, нехай він повністю виправдовує Ваші очікування!

     Тож хай об’єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради майбуття нашої  громади ! З  Новим Роком та Різдвом Христовим !!!

 

                                    З повагою сільський голова Анатолій Пархоменко, депутатський корпус,

 виконавчий комітет та старости сіл Селищенської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора