Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

НА КОРСУНЩИНІ  ОРГАНИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПІДТРИМУЮТЬ ПРОБАЦІЮ

Дата: 14.12.2021 11:45
Кількість переглядів: 497

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

НА КОРСУНЩИНІ  ОРГАНИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ПІДТРИМУЮТЬ ПРОБАЦІЮ

 

У Черкаський районний сектор №2 філії Центру пробації  в Черкаській області за кошти  субвенції  з бюджету Селищенської сільської ради придбано ноутбук. Дане придбання допоможе персоналу сектору на більш якісному рівні виконувати завдання, що стоять перед органом пробації.

На  виконання програми «Організаційне  забезпечення діяльності роботи Черкаського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації»,затвердженою Селищенською  сільською радою 26 лютого 2021 року,було виділено субвенцію  з сільського до державного бюджету на придбання  ноутбуку для сектору пробації.

Цьому передували  активна  підготовча робота начальника  Черкаського районного сектору №2  Світлани Жало   та підтримка  перед депутатським корпусом  сільської ради щодо прийняття даної програми. 

Від імені Державної установи «Центр пробації» висловлюємо вдячність Селищенській сільській об’єднаній територіальній громаді та сільському голові Анатолію Пархоменку  за підтримку  і сприяння  органу пробації у діяльності, спрямованій  на підвищення рівня безпеки громади.

 

Черкаський районний сектор №2

філії Центру пробації

в Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора