Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота закладів освіти Селищенської громади в умовах карантину

Дата: 18.11.2021 15:51
Кількість переглядів: 507

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

Заклади освіти Селищенської громади продовжують працювати у звичайному режимі. Станом на 12 листопада 2021 року всі працівники закладів дошкільної та загальної середньої освіти стовідсотково імунізовані та отримали ЗеленийCOVID-сертифікат , відсторонені працівники відсутні. Такий високий відсоток вакцинованих говорить про відповідальність задля захисту та безпеки дітей в умовах карантину, адже безпечне навчання дітей в закладах освіти громади залишається першочерговою метою. Наразі всі школи та садочки  забезпечені необхідними засобами індивідуального захисту, в тому числі антисептичними засобами для дезінфекції шкіри рук, рідким милом, дезінфекційними засобами, призначених для профілактичної дезінфекції та генеральних прибирань тощо.

 Нагадаємо, що під час переходу області до "червоного" карантинного рівня епідемічної безпеки, для роботи навчального закладу потрібно мати 100% повністю вакцинованого персоналу. Про це йдеться у Постанові Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 №1236».

Бажаємо всім здобувачам освіти та педагогам, міцного здоров’я, плідної творчої праці, невичерпної енергії, взаєморозуміння і взаємопідтримки. Успішних та результативних кроків, високих досягнень і постійного прагнення до знань!!

За інформацією сектору освіти,культури,молоді,спорту та інформаційної політики Селищенської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора