Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з питань соціально-економічного розвитку та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Селищенської сільської ради

Дата: 14.10.2021 21:35
Кількість переглядів: 377

    Відповідно до статті 10 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування” та Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 № 169 (зі змінами), виконавчий комітет Селищенської сільської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади:

   Головного спеціаліст з питань соціально-економічного розвитку та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Селищенської сільської ради;

      Вимоги до кандидатів:

Громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування не нижче ступеня бакалавра, досвід роботи у сфері соціально-економічного розвитку та житлово-комунального господарства.

      Без вимог до стажу роботи.

Термін подачі заяв впродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу.

Додаткову інформацію можна отримати  за телефоном (04735) 20103

Звертатися за адресою: м. Корсунь-Шевченківський, вул. Героїв Майдану,9, виконавчий комітет Селищенської сільської ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора