Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем вчителя!

Дата: 30.09.2021 16:23
Кількість переглядів: 757

Фото без опису

 

Шановні працівники та ветерани освітянської ниви Селищенської територіальної громади!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівника освіти! Святом людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах, і залишаються вірними покликанню вчителя все життя.

День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми  життєвими і професійними перемогами.

Сьогодні, ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті Селищенського краю. Професійні здобутки наших педагогів, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта Селищенської громади постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь  головним світочем  у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили знання вчительпровідника вічних цінностей. Щороку наша освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.

Освітній процес допомагають здійснювати завгоспи і кухарі, лаборанти і секретарі, бібліотекарі і бухгалтери, помічники вихователів і прибиральники. Дякую, шановні колеги, за Вашу вірність і відданість обраній справі, невтомну працю.

Шановні освітяни! Від імені сектору освітиультури,молоді,спорту та інформаційної політики Селищенської сільської ради бажаю, щоб доброта Ваших сердець ніколи не вичерпувалась, а радість від успіхів учнів, вихованців щодня тільки множилась. Нехай завжди Вас зігріває пошана ваших вихованців та їхніх батьків. Творчого натхнення, міцного здоров’я, добра і злагоди і нехай успіхи й перемоги окрилюють Вас на нові звершення і здобутки на благо рідної України та Селищенського краю!

З повагою Антоніна Ляшенко завідувач сектору освіти, культури, молоді,спорту та інформаційної політики Селищенської сільської ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора