Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Децентралізація: презентація законопроєкту щодо вирішення питань адмінтерустрою України

Дата: 21.09.2021 11:10
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

Децентралізація: презентація законопроєкту щодо вирішення питань адмінтерустрою України

   20 вересня 2021 року голова Селищенської територіальної громади Анатолій Пархоменко взяв участь у засіданні круглого столу на тему: «Адміністративно-територіальний устрій: нові реалії та нові правила», у м.Київ.

     Під час засідання «круглого столу» за участі народних депутатів України, представників центральних органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та їх провідних асоціацій, експертів, представників міжнародних організацій відбулося ознайомлення з презентацією проекту Закону України про порядок вирішення питань адміністративно-територіального устрою України (реєстр. № 4664).

     Законопроєкт, дасть змогу вирішити низку давніх і нових проблем, з якими зустрічаються жителі і Селищенської громади. Він покликаний визначити основні засади адміністративно-територіального устрою, порядок утворення, ліквідації, встановлення і зміни меж адміністративно-територіальних одиниць та розв’язання інших питань та шляхів їх законодавчого врегулювання.

     Захід організовувався Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування за сприяння Міністерства розвитку громад та територій.                                                                   

                                                                                                                           Антоніна Ляшенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора