Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для отримання дотації необхідно до 1 жовтня поточного року    подати до сільської ради за місцем знаходження або місцем реєстрації пасіки

Дата: 16.08.2021 11:21
Кількість переглядів: 599

vФото без опису

 

 

    Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від   7 лютого 2018 р. № 107 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 12 травня 2021 р. № 517) суб’єкти господарювання та фізичні особи, які є власниками бджолосімей можуть отримати дотації за бджолосім’ї. 

   Для отримання дотації необхідно до 1 жовтня поточного року    подати до сільської ради за місцем знаходження або місцем реєстрації пасіки такі документи:

-копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;

-копію рішення про державну реєстрацію потужності;

-копію довідки про відкриття поточного рахунка, виданої банком (суб’єкти господарювання);

-копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку (фізичні особи);

-копію паспорта громадянина України (фізичні особи);

-копію документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб — платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті) (фізичні особи).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора