Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

23 червня - День державної служби України

Дата: 23.06.2021 08:48
Кількість переглядів: 728

 

Фото без опису

       ВІТАННЯ ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ!

   23 червня в Україні відмічається День державної служби. Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу за їхню клопітку роботу. Державні службовці не лише виконують свої обов'язки, а й несуть відповідальність за добробут та майбутнє свого народу! І роблять це за покликанням, демонструючи справжню відданість справі та бажання служити людям!

         Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави - вкрай відповідальна справа, від якої залежить успіх політичних, економічних та соціальних перетворень, добробут людей, їхнє ставлення до влади. Пам'ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею та народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства. Від ефективності інституту державної служби, відповідальності кожного з Вас залежить успішність держави в цілому. Саме тому, суспільство покладає на державних службовців особливо відповідальні завдання, чекає від них компетентності та ініціативи.

         Тож, з нагоди свята, бажаємо Вам здоров'я, натхнення, невичерпної енергії, витримки від життєвих випробувань, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень у роботі! А найголовніше, заслуженої шани та вдячності !


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора