Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний День довкілля

Дата: 19.05.2021 08:48
Кількість переглядів: 676

vФото без опису

День довкілля 2021

 

     Щороку у третю суботу квітня в Україні відзначають День довкілля. Це чудова нагода вкотре наголосити на важливості відповідального ставлення до навколишнього середовища. 

   Сьогодні проблема збереження природних ресурсів та й життя загалом стоїть особливо гостро. Незворотні зміни клімату, природні катаклізми — природа ставить перед нами дилему: або ми змінимо своє ставлення до неї, або усе живе перестане існувати. 

        День довкілля дозволяє нам ще раз проаналізувати своє ставлення до навколишнього середовища і замислитися над власним вкладом у це. А зробити кожен може багато, і достатньо для цього лише маленьких кроків: свідоме споживання води, сортування сміття, економія електроенергії, відмова від поліетиленових пакетів й пластикових пляшок тощо.  

      І хоча нині епідеміологічна ситуація та карантинні обмеження не дозволяють проводити глобальних акцій, дбати про природу кожен може на індивідуальному рівні. Адже як говорив Махатма  Ґанді: «Якщо ти хочеш зміни в майбутньому — стань цією зміною в сьогоденні». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора