Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Великоднем!

Дата: 30.04.2021 18:47
Кількість переглядів: 1000

Фото без опису

 

Дорога громадо Селищенського краю!

 

     Воскресіння Ісуса Христа – це подія, яка змінила розвиток та життя всього людства. Адже Син Божий своє смертю та воскресінням надав усім людям надію на вічне життя. Це символ перемоги над гріхами та над смертю.


      "Христос Воскрес! Воістину Воскрес!" - чуємо ми в цей день, але потрібно, щоб це були незвичні слова, а слова з глибини нашого серця.
Від імені Селищенського сільського голови Анатолія Пархоменка,виконкому сільської ради, депутатського корпусу,старостатів та структурних підрозділів сільської ради прийміть Щирі і сердечні вітання  з чудовим і світлим днем –  Воскресінням Христовим!

       Нехай цей чарівний, радісний і священний день принесе добробут вашим сім’ям!Міцного здоров’я, непохитної віри, добра, любові!

   Нехай Господь буде в серці кожного з нас, а добрі небесні ангели охороняють всіх! Бажаємо всім душевного спокою, успіху в кожній справі, здійснення найзаповітніших планів і бажань, чистих помислів і правильних вчинків!

        Шановні земляки! Дотримуйся карантинних обмежень і відсвяткуйте цей Великдень у родинному колі із запашною Паскою на столі, цим самим проявіть турботу про життя і здоров’я своїх рідних та близьких людей.

       Нехай Світло Воскресіння Христового надає нам  силу перебороти всі труднощі, які випали на нашу долю та непохитну віру в кращий завтрашній день!

 

  З повагою сільський голова Анатолій Пархоменко, виконком сільської ради,  депутатський корпус, старости.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора