Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Корсунь-Шевченківський районний відділ Державної міграційної служби України в Черкаській області інформує

Дата: 25.03.2021 10:49
Кількість переглядів: 1568

Фото без описуФото без опису

 

Працівниками Корсунь-Шевченківського районного відділу Державної міграційної служби України в Черкаській області було проведено робочу зустріч з працівниками органу реєстрації Селищенської ОТГ, щодо вирішення проблемних питань, які виникають під час оформлення реєстрації/зняття з реєстраційного обліку жителів громади.

        31 грудня 2020 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 23 грудня 2020 р. №1362 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 2 березня 2016 р. №207» (https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/1362-2020-%D0%BF#Text).

       Згідно з внесеними змінами, з 1 квітня 2021 року органи реєстрації (виконавчі органи сільських, селищних або міських рад, сільські голови, які здійснюють реєстрацію, зняття з реєстрації місця проживання особи на території відповідної адміністративно-територіальної одиниці, на яку поширюються повноваження відповідної сільської, селищної або міської ради) здійснюють ведення реєстрів територіальних громад виключно в електронній формі.

        Водночас вказаною постановою, зокрема, затверджено, що з 1 квітня 2021 року передача інформації про реєстрацію / зняття з реєстрації місця проживання / перебування фізичних осіб від органів реєстрації до відомчої інформаційної системи Державної міграційної служби з подальшою її передачею до Єдиного державного демографічного реєстру буде здійснюватися виключно в електронній формі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора