Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 15.02.2021 15:18
Кількість переглядів: 828

        Фото без опису

14 лютого 2021 року у сільському будинку культури с.Листвина відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан за участю голови Селищенської територіальної громади Анатолія Пархоменка, старост громади, заступника спілки ветеранів Афганістану Григорія Бандурка та воїнів-інтернаціоналістів.

       Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих воїнів-афганців хвилиною мовчання та покладанням живих квітів  до могили місцевого воїна в честь якого названа центральна вулиця села - Констянтина Шкребтієнка.

       В своєму виступі очільник Селищенської територіальної громади Анатолій Пархоменко зазначив: «День 15 лютого – це не тільки данина пам’яті загиблим, але і вираз глибокої вдячності всім, хто повернувся додому, хто чесно і мужньо виконав і виконує свій військовий і громадянський обов’язок. Виявлені вами стійкість і мужність – кращий приклад служіння Батьківщині. У день виведення військ з  Республіки Афганістан ми згадуємо всіх, хто віддав своє життя. Ми схиляємо голови перед їхньою світлою пам’яттю. Будучи взірцем військової доблесті та героїзму, вони вічно будуть жити в серцях нинішніх і майбутніх поколінь». 

       Із словами вдячності за виконання миротворчих операцій, закликом пам’ятати усіх, хто змушений був пройти пекло війни та із побажаннями добра і здоров’я, мирного неба  до всіх присутніх звернулися староста села Листвина Ніна Шкребтій та заступник спілки ветеранів Афганістану Григорій Бандурко.

      Під час заходу звучали відомі пісні про афганську дружбу, материнську долю, військову службу, зігріваючи всіх присутніх теплою та душевною атмосферою.

За інформацією сектору освіти,

                                                                  культури,молоді,спорту

                                                                      та інформаційної політики

                                                                          Селищенської сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора