Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання сільського голови Анатолія ПАРХОМЕНКА з Днем соборності України

Дата: 22.01.2021 09:28
Кількість переглядів: 406

Фото без описуПривітання сільського голови Анатолія ПАРХОМЕНКА

 з Днем соборності України

Шановні жителі Селищенської громади!

    Сьогодні, 22 січня, в нашій країні  відзначається День Соборності України. Саме  в цей день  у 1919 році  на Софійській площі в Києві відбулось урочисте оголошення універсалу про возз’єднання Української Народної Республіки та Західно-Української Республіки у соборну Українську державу.  Цей день в історії нашого народу став днем народження незалежної соборної держави,  символом величного прояву єднання східних та західних українських земель.

     Ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар незалежності, соборності, державності. 

      Від імені депутатського корпусу, старостату, виконавчого комітету сільської ради  та від себе особисто щиро вітаю   вас з нагоди Дня соборності України!   Бажаю вам щастя, здоров’я, миру, добробуту,  злагоди та глибокої віри у гідне майбутнє рідного краю та України!

З  повагою, сільський голова Анатолій ПАРХОМЕНКО 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора