Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєктів документів державного планування та звітів про стратегічну екологічну оцінку проєктів документів державного планування Генерального плану с. Селище та с. Сухини Корсунь-Шевченківського району Черкаської області

Дата: 01.12.2020 11:45
Кількість переглядів: 342

Повідомлення про оприлюднення проєктів документів державного планування та звітів про стратегічну екологічну оцінку проєктів документів державного планування Генерального плану с. Селище та с. Сухини Корсунь-Шевченківського району Черкаської області

  1. Звіти про стратегічну екологічну оцінку проєкту документу державного планування був розроблений ТОВ «УКРГРУППРОЕКТ ПЛЮС» на підставі рішення №10-9/VII від 23 березня 2018 р. «Про розробку містобудівної документації для сіл Селище, Гута-Селицька, Тараща та Сухини Корсунь-Шевченківського району Черкаської області» У ході виконання стратегічної екологічної оцінки, а головним чином у звітах про стратегічну екологічну оцінку, розглянуті заходи із забезпечення екологічної безпеки та покращення здоров’я населення.
  2. Орган, що приймає рішення про затвердження документів державного планування та звітів про стратегічну екологічну оцінку – Селищенська сільська рада Корсунь-Шевченківський район Черкаської області.
  3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: від 23 листопада 2020 року і триває до 22 грудня 2020 року (30 днів).

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень у письмовому вигляді, а саме на поштову адресу: 19443, Черкаська обл., Корсунь-Шевченківський р-н, с. Селище  та в електронному вигляді, а саме на електронну скриньку Селищенської сільської ради silradaseleshe@ukr.net

в) дата, час і місце проведення громадських слухань: громадські слухання звіту про стратегічну екологічну відбудуться 11 грудня о 11.00 у приміщенні Селищенської сільської ради: с. Селище.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адреса, за якою можна ознайомитися з проєктом державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документу державного планування – в приміщенні Селищенської сільської ради Корсунь-Шевченківського району Черкаської області:  19443, Черкаська обл., Корсунь-Шевченківський р-н, с. Селище  та на сторінці Селищенської сільської ради в мережі Інтернет: http://selyshenska.gromada.org.ua/ .

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреса та строки подання зауважень та пропозицій – 19443, Черкаська обл., Корсунь-Шевченківський р-н, с. Селище  та на сторінці Селищенської сільської ради , а саме на електронну скриньку Селищенської сільської ради – Фото без опису  

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документів державного планування: Селищенська сільська рада Корсунь-Шевченківського району Черкаської області.

4) необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту документу державного планування: відсутня,  оскільки територія проєктування знаходиться на значній відстані від межі сусідніх держав.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора