Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення заяв про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєктів документів державного планування Генерального плану с. Селище та с. Сухини Корсунь-Шевченківського району Черкаської області

Дата: 28.10.2020 11:39
Кількість переглядів: 305

Відповідно до рішення №10-9/VII від 23 березня 2018 р. «Про розробку містобудівної документації для сіл Селище, Гута-Селицька, Тараща та Сухини Корсунь-Шевченківського району Черкаської області» триває розробка генеральних планів, які на вимогу Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» потребують виконання стратегічної екологічної оцінки (СЕО).

Закон України «Про стратегічну екологічну оцінку» передбачає залучення громадськості до процесу СЕО, починаючи з процесу визначення обсягу виконання СЕО та врахування побажань та зауважень.

Ознайомитись із Заявами про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки можна в приміщенні Селищенської сільської ради Корсунь-Шевченківського району Черкаської області:  19443, Черкаська обл., Корсунь-Шевченківський р-н, с. Селище  та на сторінці Селищенської сільської ради в мережі Інтернет: http://selyshenska.gromada.org.ua/ . (ЗАЯВА СЕО ГП СЕЛИЩЕ), (ЗАЯВА СЕО ГП СУХИНИ).

Зауваження та пропозиції щодо визначення обсягу СЕО приймаються у письмовому вигляді та електронною поштою  silradaseleshe@ukr.net протягом 15 календарних днів (з 04.11.20 по 18.11.20 включно).

Орган відповідальний за прийняття та розгляд побажань та зауважень – Селищенська сільська рада.

Відповідальна особа –  Рябошапка Галина Іванівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора