Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Селищенська сільська рада ОГОЛОШУЄ проведення громадського обговорення проекту "Стратегія розвитку Селищенської громади до 2025 року"

Дата: 22.11.2018 11:06
Кількість переглядів: 752

В період з січня по вересень 2018 року Робочою групою з розробки Стратегії розвитку Селищенської сільської об’єднаної територіальної громади до 2025 року при сприянні представників Черкаського центру розвитку місцевого самоврядування був напрацьований проект документу "Стратегія розвитку Селищенської сільської об’єднаної територіальної громади на 2019 - 2025 роки", який сьогодні виноситься на громадське обговорення/консультації.

     Консультації триватимуть  до 14.12.2018 р.

     Цей етап громадського обговорення є найважливішим етапом формування Стратегії, оскільки від кожного з мешканців буде залежати в якому напрямі ми будемо будувати спроможну громаду до 2025 року і куди будемо вкладати свої ресурси, державні  та інші кошти.

      Після врахування Ваших пропозицій Стратегія буде доопрацьована і винесена на сесію сільської ради для затвердження.

      Ваші коментарі, зокрема пропозиції щодо завдань Стратегії, надсилайте до 14.12.2018 року на e-mail: silradaseleshe@ukr.net. Проект Стратегії, Формуляр для подачі коментарів, зауважень і пропозицій є доступним на інтернет-сторінці громади (Проект Стратегії розвитку , Формуляр для подачі зауважень та пропозицій) та на інформаційних стендах в адмінбудинках  Селищенської сільської ради. Розглядатимуться лише ідеї, подані на формулярі.

      Місце прийому пропозицій на паперових носіях:

  1.  с. Селище  -- адмінбудинок Селищенської сільської ради, вул. Центральна, 17;
  2.  с. Сухини  – адмінбудинок Сухинівського старостинського округу, вул. Шевченка, 52;

      Також за цими адресами Ви можете отримати консультації.

Важливо! Ваші пропозиції будуть братися до уваги за умови, що пропозиції будуть містити ім’я, прізвище та адресу подавача.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора