Селищенська громада
Черкаська область, Звенигородський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання Робочої групи зі стратегічного планування у Селищенській громаді

Дата: 25.01.2018 11:00
Кількість переглядів: 562

Фото без опису24 січня  2017 року пройшло перше засідання Робочої групи зі стратегічного планування у Селищенській об’єднаній територіальній громаді.

У засіданні взяли участь: Григорій Перерва радник з питань регіонального розвитку, Галина Рябошапка голова громади, депутати, співробітники виконкому громади, представники бізнесу, духовенства, небайдужа громадськість.

З привітальним і вступним словом до всіх присутніх звернулась голова громади Галина Рябошапка, яка зауважила, що Процес розробки стратегічного планування розпочався і триває зараз і у нашій Селищанській об'єднаній територіальній громаді, яка  має вагомий промисловий та сільськогосподарський потенціал, бюджетні ресурси, що дають можливість нам  успішно фінансувати об'єкти та заходи, які будуть передбачені Стратегічним планом. 

В ході засідання Григорій Перерва радник з питань регіонального розвитку в Черкаській області, повідомив: «Стратегія регіонального розвитку є саме тим документом, на основі якого буде здійснюватися подальше планування до 2025 року. Більш того, вона дозволить нам чіткіше вибудувати систему взаємовідносин між різними рівнями влади, скоординувати зусилля всіх зацікавлених сторін для отримання системних змін у всіх сферах суспільного життя», а також ознайомив усіх учасників робочої групи з основними етапами  розробки стратегічного планування, документацією для створення соціально-економічного аналізу  громади.

На завершення – показ презентації та обговорення питань учасників щодо соціально-економічного аналізу громади,  аналізу анкетного опитування представників громади, сценаріїв розвитку громади.

За результатами засідання прийнято відповідні рішення,  окреслено план подальших кроків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора